Сьомга котлет на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
17/11/2011
"Най-вкусната сьомга, която можете да направите на фурна с бял винен сос и ароматни подправки"
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо105 329
  • Преглеждания за месеца1601
  • Преглеждания за седмицата97
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • сьомга - 2 - 3 котлета
  • сол - на вкус
  • лимонов сок - 4 с.л. прясно изцеден
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • карамфил - 2 счукани зърна
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • зехтин - 4 с.л.
* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Вземете котлетите и ги накиснете в тава за 30 минути във всички продукти.

Покрийте тавата с фолио и сложете да се пече в умерено загряна фурна за 30 минути.

След това махнете фолиото и доопечете до лек загар.

Поднесете с гарнитура от зеленчуци на пара и резен лимон.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 9
4 3
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар