Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Сьомга котлет на фурна

Сьомга котлет на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2
"Най-вкусната сьомга, която можете да направите на фурна с бял винен сос и ароматни подправки"

Необходими Продукти

  • сьомга - 2 - 3 котлета
  • сол - на вкус
  • лимонов сок - 4 с.л. прясно изцеден
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • карамфил - 2 счукани зърна
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • зехтин - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете котлетите сьомга и ги накиснете в тава за 30 минути във всички продукти.

Покрийте тавата с фолио и сложете да се пече в умерено загряна фурна за 30 минути.

След това махнете фолиото и доопечете до лек загар.

Поднесете сьомгата с гарнитура от зеленчуци на пара и резен лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
510
43
33
23
10
Дай твоята оценка: