Пандишпанов кекс с локум

Деси МариноваДеси МариноваГотвач1968561
28/06/2016
"Кекс или изкуството да се наслаждаваш на живота по един такъв непретенциозен начин "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 614
  • Преглеждания за месеца397
  • Преглеждания за седмицата90
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта с миксер, бъркаме докато сместа бухне. След това добавяме олиото и разбиваме отново.

Прибавяме ванилията и брашното поетапно, бъркаме до еднородна смес. Сместа изсипваме в намаслена форма за какс, поръсена с малко брашно.

Когато изсипем сместа, към нея добавяме локума, като го натискаме, за да го покрие сместа. Печем в умерена фурна около 40 минути.

Когато го извадим от фурната, изчакваме да изстине, за да ние по-лесно да го извадим от формата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар