Кладница с масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
30/06/2016
"Не е само масло, и ароматни подправки ще добавим, за да получим тази невероятна вкусотия "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 918
  • Преглеждания за месеца843
  • Преглеждания за седмицата195
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани гъби кладница задушаваме в маслото за кратко.

Прибавяме пресовамия чесън, сол и мащерка на вкус и готвим, докато течността започне да се изпарява.

Оставяме гъбите да се запържат до златисто.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар