Кладница с масло

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
30/06/2016
"Не е само масло, и ароматни подправки ще добавим, за да получим тази невероятна вкусотия "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 385
  • Преглеждания за месеца356
  • Преглеждания за седмицата203
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани гъби кладница задушаваме в маслото за кратко.

Прибавяме пресовамия чесън, сол и мащерка на вкус и готвим, докато течността започне да се изпарява.

Оставяме гъбите да се запържат до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар