Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Печени Картофи»Картофи със сръбска наденица

Картофи със сръбска наденица

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
1971k2102k3
Картофи със сръбска наденица2 / 2
30/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • картофи - 600 - 700 г
  • наденица - 1 - 2 парчета, сръбска
  • копър - на вкус
  • сол - на вкус
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • топено сирене - 8 триъгълничета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме измиваме и нарязваме картофите в малко по-дълбока и малка тавичка.

Обелваме и нарязваме сръбската наденица на филийки, добавяме сол на вкус, копър на вкус, олиото и малко вода.

Разбъркваме хубаво и печем в предварително загрята фурна до готовността на картофите. Щом е готово ястието, го изваждаме и отгоре нареждате триъгълничетата топено сирене, а по желание може и топеното сирене да се сложи във всяка порция, а не в тавата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: