Пълнени свински котлети

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
07/07/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо937
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме наситнените пушени гърди. Нарязваме целината на дребно и я варим за 10 минути.

Разбъркваме изварата с бадемите и нарязаните на ситно пресен лук и магданоз. Овкусяваме със сол и пипер.

Получената смес с извара пълним във внимателно разрязаните котлети, на които сме образували джоб. Пържим котлетите до готовност в мазнината от гърдите.

Сервираме котлетите поръсени със запържените в останалата мазнина целина и пушени гърди и гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар