Бутче от пиле с картофи, морков, лук в огнеупорен съд

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126466436527
07/07/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо408
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме бутчето и слагаме в огнеупорна тавичка с капак. Белим картофите, моркова, лука и нарязваме . Слагаме при бутчето.

Овксуяваме с червен пипер - 1 каф.лъжичка, натрошен пилешки бульон -1/2 кубче и брашно -1-2 чаени лъжички . Подправяме с магданоз и чубрица на вкус.

Добавяме краве масло и наливаме една непълна чаена чаша топла вода. Слагаме капак на тавичката и печем във фурна на 180-200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар