Свинска плешка със зеленчуци и бяло вино

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1271
666
3915
7
08/07/2016
"Всяко месо разцъфва с малко бяло вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 945
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Запържваме в олиото и когато си промени цвета, добавяме почистените и нарязаните ситно лук и нарязани на колелца моркови.

Наливаме 1/3 от виното и задушаваме. Като омекнат зеленчуците, прибавяме и другата част от бялото вино и почистения и нарязан ситно праз лук.

Оставяме ястието да ври и прибавяме пасираните скилидки чесън и ръсваме подправките - черен пипер, червен лют пипер чубрица и сол на вкус .

При необходимост може да долеем малко топла вода. Варим до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар