Начин на приготвяне
Първо се приготвят изварените топки - смесват се изварата, кокосовите стърготини, яйцата, разбити със захарта, и нишестето, от получената смес с влажни ръце се оформят топчета, които се разпределят по дъното на форма, застлана с хартия за печене.
Приготвя се кексовата смес: разделят се жълтъците от белтъците и жълтъците се разбиват с половината от захарта, добавят се разтопения на водна баня шоколад, брашното, бакпулвера, нишестето, разбърква се с шпатула, добавят се белтъците, разбити на твърд сняг заедно с останалата захар.
Кексовата смес се разпределя върху изварените топчета и се слага да се пече, когато е готов, сладкишът се оставя леко да се охлади.
Приготвя се шоколадовата глазура, като се сложат натрошеният на парчета шоколад, маслото и пресятото какао да се разтопят на водна баня, бърка се до получаването на гладка глазура.
Охладеният сладкиш се залива с нея и се украсява по избор.