Яхния от грах и лук

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
29/05/2009
"Постите могат да бъдат и страшно вкусни с нашите страхотни постни рецепти "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 714
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и запържва до порозовяване в олиото. Прибавя се грахът и се задушава за кратко време.

Залива се с вода колкото да покрие продуктите. Оставя се да ври докато омекне грахът. Добавят се доматения сок и подправките.

Накрая се разбърква и брашното, когато ястието се сгъсти се отстранява от огъня.

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
от мен само един морков и готова за обяд
0
0
Албена Асенова
Аз вместо стар лук добавих пресен и малко пресни картофки.
0
0
ИВАН СЛАВОВ
ИВАН СЛАВОВ
04.09.2013 00:20
Копърът е доста сполучлива подправка за грах.
0
0