Кисело зеле със свинска мас и месо

18/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 816
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1.5 кг.
  • свинско месо - 800 г
  • мас - 300 г свинска
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се нарязва на ситно и се слага в тавата, в която ще се пече.

Месото се нарязва на порции и се слага в тавата при зелето.

Ястието се поръсва с червен пипер и се слага свинската мас с лъжица.

Пече се 120 минути на 200 градуса във фурна на вентилатор или на 180 градуса във фурна без вентилатор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наталия Петрова
300 гр. мас? Това е самоубийство...
1
0