Бяла риба пане

18/07/2016
"Сочна бяла риба пане и свежа салата - обядът е готов и е толкова вкусен "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 374
  • Преглеждания за месеца743
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялата риба се реже тънки резени. Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок.

Оставя се да се маринова най-малко за един час.

В купа смесваме брашното с галетата. Яйцата се разбиват добре, олиото се загрява в тиган.

Всяко филе от бяла риба се овалва в смес от брашно и галета, потопя се в разбити яйца и се пържи в олиото до златисто от двете страни.

Поднасяме със салата, резени лимон и студена бира.

Това му е хубавото на лятото, че се готви лесно и е вкусно !

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар