Яхния със свинско и нахут

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
24/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене160 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 110
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете нахута в студена вода за една нощ. На следващия ден се измива, слага се в тенджера и се залива с вода. Вари се около два часа.

В друг съд запържете лука и нарязания на колелца морков. Добавете пюрето, подправките, брашното и налейте вода.

Оставете ястието да се готви около 20 минути. Добавете нахута и гответе ястието още 20 минути или до сваряване на месото и зеленчуците.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар