Начин на приготвяне
Сиренето се реже на парчета дълги 4 см и широки около 2 см (в рецептата е използвано свежо сирене с маслини). Изрязвате капачето на домата и започвате да правите прорези във вътрешността му. Направете 4 разреза в месестата част и сложете 4 парчета от сиренето.
Другите 4 отвора се правят в люспестата част и също се слага сирене. През средата домата се реже на кръст и слагате в четирите отвора парче кашкавал (нарязан на 4 сравнително еднакво дълги и широки парчета) и половин колелце шпек салам.
Тиквичката предварително се нарязва на ленти с дебелина около половин см, овкусява се със соев сос, сол и черен пипер и се запича на скара. Една тиквичка стига за около 4 предястия.
Едно парче от грилованата тиквичка се разрязва по дължина на 2 и се слага за стебло на цветето. Парчетата луканка се режат по дължина и се поставят за листа, а краставицата отново са се реже по дължина и две от парчетата й се използват за полянка.