Зеленчуково руло с месна плънка за нула време

PlesnevaPlesnevaПомощник Готвач1723512522
27/07/2016
"Хрупкаво руло с ароматна месна плънка - чудесно предложение за обяд!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 348
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рендосах около 1 кг картофи и 3 големи моркова. Изцедих ги хубаво и ги сложих в голяма купа. Добавих 3 яйца, щипка мащерка, сол и пипер на вкус и настъргах малко кашкавал.

Омесих добре и подготвих тавичката на фурната с хартия за печене. Намаслих я, за да не залепне и разстлах сместа, като внимавах да е еднакво тънко навсякъде. Пекох на 170 градуса, докато се зачервиха крайчетата.

Докато се печеше рулото нарязах една пеперудка гърди на жулиени, сложих малко масло в един тиган и ги запържих до златисто. Сложих им само сол, пипер и няколко капки лимонов сок, но следващия път задължително ще направя сметанов сос с топено сирене за пилешкото.Така стана сухо за моя вкус.

Нарязах и няколко кисели краставички на жулиени и когато извадих рулото, разпределих отгоре месото и краставичките и настъргах обилно кашкавал. След това го завих на руло. Направих допълнително млечен сос с копър и чесън.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар