Начин на приготвяне
Карамелизирайте захарта с водата и я изсипете във формата.Разбийте яйцата със захарта.
Прибавете млякото, ванилията и канелената захар. Разбъркайте добре и прецедете сместа. Изсипете я върху карамела.
Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем. Прибавете млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Накрая добавете и какаото.
Разбъркайте добре и изсипете върху крема точно в средата.
Внимателно поставете формата в тава, сипете вода и печете карамеления сладкиш на 160 градуса за 1 час, като внимавате водата да не завира (доливайте студена вода или кубчета лед).
Оставете сладкиша да изстине във водата.
След това го преместете в хладилника и оставете да се охлади и стегне напълно.
Внимателно обърнете в чиния и украсете с парченца банани и бял шоколад.
Канеленият карамелен сладкиш е готов.