Панирани пилешки пържоли с бекон и зеленчуци

29/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Ароматът на тези панирани пилешки пържоли с бекон и зеленчуци ще ви накара да забравите за калориите "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо819
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От филето направете 4 пържоли. Овкусете ги с пипер и соев сос. Панирайте ги нишестето и изпържете в за кратко в малко мазнина.

В същия тиган запържете бекона, гъбите, чушките и царевицата. Наредете пържолите в тавичка.

Върху всяка сложете от плънката и поръсете с настърган кашкавал. Запечете на 200 градуса около 15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар