Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Печени чушки»Печени чушки със сирене и кашкавал

Печени чушки със сирене и кашкавал

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Печени чушки със сирене и кашкавал
Снимка: Monika Ivanova
5 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Бързо, лесно и много апетитно предложение за обяд"

Необходими Продукти

  • чушки - 8 - 10 бр.
  • сирене - 350 г
  • кашкавал - 250 г
  • магданоз
  • черен пипер
  • яйца - 2 - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Опечете чушките и ги обелете.

Разбийте яйцата и към тях прибавете настърганото сирене и половината от кашкавала.

Добавете черен пипер и нарязания на ситно магданоз.

Напълнете чушките с получената смес.

Наредете ги в намаслена тава и поръсете с останалия кашкавал.

Печете чушките на 200 градуса 20-25 минути.

Печените чушки със сирене и кашкавал са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
510
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#178366
Потребител#178366
Чудесно се получи, благодаря за рецептата! Може би с малко чесън ще се получат още по добре нещата, ще гледам следващия път да порбвам да го сложа в плънката!
20.12.2020 00:49
Albena Markova
Albena Markova
Много вкусно стана. Цялата тава се омете за нула време .
06.02.2017 07:25
4