Начин на приготвяне
Нарежете нектарините на малки кубчета. Половината от сладкото руло също нарежете на кубчета. Бисквитите разчупете на две, а стафидите накиснете във вода.
Поставете нектарините, рулото, бисквитите и стафидите в купа и разбъркайте.
Застелете форма с хартия за печене. Изсипете сместа от купата. Отгоре наредете останалата част от рулото, нарязано на парченца.
С останалите бисквитите, запълнете празнините. Разбийте яйцата със захарта. Добавете млякото, разбъркайте и изсипете във формата.
Печете на 180 градуса около 40 минути. Извадете и оставете да се охлади. Обърнете го в чиния, махнете хартията и пак го обърнете обратно.
Намажете сладкиша със сладкото и го сложете в хладилника да се охлади.
Сладкишът Глезорана е много вкусен.