Начин на приготвяне
Смесете всички сухи продукти без канелата и ги разбъркайте.
Рендосайте ябълките и ги объркайте с канелата и захарта.
Започнете да редите в правоъгълна тава - тънък ред суха смес, малко масло, ред ябълки и така още 2 реда.
Отгоре завършете с грис и полейте с разтопено масло. Аз обичам да добавям и малко ябълков сок.
Пъхнете ябълковия сладкиш да се пече в умерено загрята фурна до зачервяване.
Мързеливият сладкиш е готов.
Коментари
2.Как така отгоре на сладкиша се слага грис?Та нали и той влиза в състава на сухите съставки? Уточнете, моля!
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.