Патладжани с извара

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126166434367
31/07/2016
"Опитвали ли сте комбинацията между патладжан и извара? Неустоима е!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 134
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжана измиваме и нарязваме на кръгли филийки. Посоляваме и оставяме да се отцедят от горчивия сок за 20 минути. След това изплакваме добре.

Нареждаме резените патладжан в намазнена тавичка и печем в предварително загрята фурна до златисто. През това време разбиваме изварата с нарязан на ситно копър, магданоз и сол.

Изваждаме тавата с патладжаните и на всеки поставяме кръгъл резен домат. Отгоре слагаме от изварата допичаме на умерена фурна.Сервираме с доматен сос, който е подправен с чесън.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар