Царевица с чушки

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126766437197
31/07/2016
"Зеленчукова вкусотия за нула време, а вие ще решите дали ще я хапнете така или с гарнитура от шишчета "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 857
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките и нарязваме на дребно. В тенджера сгорещяваме зехтина и в него изпържваме ситно нарязаните чушки, лук и чесън.

Когато станат златисти, заливаме с виното и оставяме да се задушават под капак за около 20 минути, като често разбъркваме.

Когато сосът изври, прибавяме царевицата и оставяме да се задуши, като бъркаме често. Сваляме от котлона и подправяме със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар