Царевица с чушки

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
31/07/2016
"Зеленчукова вкусотия за нула време, а вие ще решите дали ще я хапнете така или с гарнитура от шишчета "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 837
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките и нарязваме на дребно. В тенджера сгорещяваме зехтина и в него изпържваме ситно нарязаните чушки, лук и чесън.

Когато станат златисти, заливаме с виното и оставяме да се задушават под капак за около 20 минути, като често разбъркваме.

Когато сосът изври, прибавяме царевицата и оставяме да се задуши, като бъркаме често. Сваляме от котлона и подправяме със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Мултифункционално ренде с 5 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
22.32 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар