Начин на приготвяне
В дълбока купа чукваме едно по едно яйцата. Прибавяме захарта и разбиваме добре с миксер. Пресяваме брашното в отделна купа и го смесваме с бакпулвера. Към яйчената смес прибавяме прясното мляко и олиото и пак разбиваме.
После добавяме сок от компот от ананас. Разбъркваме. Най-накрая постепенно прибавяме брашното с примесения бакпулвер. Разбъркваме добре сместа за сладкиша.
Намазваме си не много голяма тавичка с масло и посипваме леко с брашно. Изливаме сместа в тавичката равномерно. Печем на 180 градуса в загрята фурна.
След като се опече сладкиша го вадим внимателно и слагаме в подходящ съд, поръсваме с пудра захар, след като поизстине леко. След това режем на триъгълници и хапваме с кафе. Да ви е сладко!