Спаначено песто

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/08/2016
"Пролетни изкушения за любителите на Италианската кухня - песто от спанак "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 694
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се пасират до получаването на хомогенна смес. Опитайте пестото и ако е необходимо овкусете допълнително.

Прехвърлете пестото в бурканче и го залейте с малко зехтин, който ще предотврати промяна в цвета и вкуса.

Съхранявайте в хладилник.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка Щърбанова
Много ми хареса идеята за спаначено песто! Изпробвах я и останах приятно изненадана от резултата. Единствената забележка е, че се получи прекален чеснов вкус. По мое мнение една скилидка е напълно достатъчна!
0
0