Начин на приготвяне
Омесете каймата, като в нея сложите сол, черен пипер, галета, яйца и нарязан на ситно кромид лук.
Оформете малки кюфтенца и запържете за кратко в малко мазнина. Извадете и отцедете върху хартия.
Обелете картофите и лука. Нарежете ги на произволни парчета. Сложете в тавата нарязаните парчета тиквичка, лука и картофите, между тях сложете кюфтенцата, подправете със сол, черен пипер и мащерка, сипете малко олио или зехтин и сипете бульона.
Покрийте тавата с алуминиево фолио и сложете в загрята фурна на 180 градуса за 40 мин.
Махнете фолиото и допечете за още 15 мин.
Поднесете с нарязан на дребно магданоз.
Ако имате останали пържени кюфтенца, може да ги преработите по този вкусен начин.