Панирано рибно филе

02/09/2016
"Панирана рибка, чаша бяло вино и приятна компания за един чудесен обяд!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 058
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • рибно филе - 700 г
  • панировка
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 1 - 2 с.л.
  • вода - 1 к.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • къри - щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразява се рибното филе и се подсушава добре. Поръсваме с морска сол, черен пипер и щипка къри.

В купа се разбиват яйцата с телена бъркалка и се добавя брашното, водата и щипка сол. Разбърква се на гъста каша.

Всяко рибно филе се топи в панировката и пържим в загрято олио в тиган на умерен огън от двете страни. Поднасяме рибните филенца с резен лимон, пресни домати и краставици.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар