Сиропиран кекс с праскови

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
03/09/2016
"Сочно изкушение с праскови, което ще ви омае с вкус и аромат!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 685
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях добавете олиото и водата. Накрая прибавете пресятото брашно и бакпулвер. Разбъркайте добре.

Намажете форма за кекс с олио и поръсете с брашно.

Отцедете прасковите от компота и ги наредете на дъното на формата.

Изсипете кексовата смес върху прасковите.Печете на 200 градуса 35 минути.

Извадете от фурната изчакайте няколко минути и го набодете с шишче. Залейте го със сока от компота.

Оставете да се охлади напълно и обърнете в подходяща чиния.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Veselina
Veselina
03.09.2016 11:40
Защо със шишче?
1
0
Добринка Петкова
Набождам го със шишче,така поема по-хубаво сока от компота.
0
0