gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели със сметана, гъби и шунка

Талиатели със сметана, гъби и шунка

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3083k6812k3
Талиатели със сметана, гъби и шунка
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 3
08/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Никога няма да отслабнем, щом има кой да ни приготвя вкусни талиатели със сметана, гъби и шунка!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Талиателите се сваряват във вряща подсолена вода. Изплакват се и се отцеждат. Измийте добре гъбите и ги нарежете на полумесеци. Шунката нарежете на лентички.

Гъбите се задушават в зехтина докато напълно омекнат, след това се добавя шунката. Сметаната се добавя към останалите продукти и се бърка докато се сгъсти.

Накрая се прибавя пастата и се разбърква, докато ароматите им смесят. Сервирайте пастата гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
57
41
30
21
10
Дай твоята оценка: