Вкусни шницели с гарнитура

11/09/2016
"И вие ли нямате търпение да опитате от тези сочни шницели?"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 840
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се омесва с нарязан ситно лук, магданоз, накиснат и отцеден от водата черен хляб, яйцето, кимион и черен пипер.

Разделя се на три части и от всяка се оформя шницел. Поръсват се обилно с пълнозърнесто брашно и се оставят за 30 минути на хладно да стегне каймата.

В купа се разбиват яйцата, а в чиния се смесват галета и брашно. Изваждат се шницелите, топим в разбити яйца, после в смес от галета и брашно. Пържим от двете страни до златисто.

Поднасяме с гарнитура от сварено червено цвекло и настъргани моркови. Добър апетит! Уникално вкусно и леко здравословно!

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар