Начин на приготвяне
Настържете лука и чесъна на едро ренде, магданоза нарежете на ситно и накиснете в млякото филийките хляб да се напоят.
В купа поставете каймата и останалите подправки и замесете еднородна смес.
Разделете сместа на 8 оформени топчета. Върху лист стреч фолио поставете едно топче, върху него поставете друг лист фолио и притиснете, за да получите шницел, сплескан като пържола.
Така редувате фолио и топче от каймата, което сплесквате на шницел, едно върху друго. Завършвате с фолио и поставяте купчината шницели във фризер за 3 часа.
Загрейте оребрен тиган намазан с малко олио, извадете шницелите от фризера, наредете ги в тигана и печете от двете страни до желания от вас загар.
Насладете се отново и отново на вкусните шницели с любимият сос или салата.
Можете да замесите двойна или тройна доза шницели, пригответе и подредете по този начин и ги поставете във фризера.
Така замразени (без размразяване), печете за бърза вечеря, сандвичи или бургери.
Уникално вкусните шницели са готови.