Задушени миди в масло и бяло вино

11/09/2016
"Ароматно и изтънчено предястие, което ви препоръчваме да поднесете с добре изстудено бяло вино!"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 274
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата88
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино.

Похлупете съда и оставете на слаб котлон, докато мидите поемат соса, като ги разбърквате от време навреме. Овкусете със сол.

Сервирайте с подходяща напитка.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#248023
Страхотна бърза рецепта! Ползвам я многократно!
2
0
Ivo
Ivo
15.09.2016 22:55
Малко чер пипер не е излишен
2
0