Начин на приготвяне
Обезкостете внимателно пилето (започвате откъм гръбнака), така че само в бутчетата и крилцата да останат кости. Разстелете го на плота с кожата надолу.
В купа смесете каймата с подправки по избор. Разстелете я върху пилето. Поръсете с нарязаните маслини, а върху тях разстелете червените чушки. След това поръсете нарязаните гъби и бекон, предварително задушени в малко масло.
Наредете целите яйца, а покрай тях парченца топено сирене. Внимателно съберете краищата, трябва да сдобие първоначалната си форма. Зашийте добре, за да не изтече плънката.
В купичка смесете сметаната, меда, горчицата и подправките. Разбъркайте добре.
Поставете пилето в намаслена тава и го намажете хубаво от всички страни със сместа.
Сипете малко вода в тавата, покрийте с фолио и печете пилето на 200 градуса, около час и половина.
Към края на печенето махнете фолиото и допечете.
Пълненото пиле Фантазия е готово.