Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Сач с два вида месо и зеленчуци

Сач с два вида месо и зеленчуци

редакция:
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9719
Сач с два вида месо и зеленчуци
Снимка: Христилияна Димитрова
2 / 8
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Любителите на вкусните ястия с месце ще разберат страстта, която изпитваме към сачовете"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 грама
  • свинско месо - 500 грама
  • лук - 2 глави
  • чушки - 2 зелени + 2 червени
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 300 грама
  • олио
  • зеленчукова подправка
  • подправка за барбекю
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското и пилешкото месо се режат на парчета. Сачът се слага да загрее и се помазва хубаво с олио. След като сачът е загрял хубаво, се слага свинското месо да се опържи хубаво, подправя се с подправка за барбекю.

След като е готово, се маха от сача. Слага се пилешкото месо да се изпържи и то се подправя с подправка за барбекю. След като се изпържи хубаво и пилешкото месо също се маха от сача.

Слагаме зеленчуците, които предварително сме нарязали на кубчета или ивици, както ви харесва на вас. Зеленчуците се бъркат често. Тях ги подправяме с подправка за зеленчуци. Когато зеленчуците са почти готови, се прибавят и двата вида меса и се разбъркват хубаво.

Готвят се така, докато са готови всичките продукти. След като се изключи котлонът, се чукват двете яйца и се разбърква хубаво. По желание отгоре може да се настърже и кашкавал.

Сачът се поднася топъл.

Виж също как се готви на сач или опитай нашия вегетариански сач.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
57
41
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Подвеждаща рецепта! Продуктите в сача се ПЕКАТ ЗАЕДНО, не се пържат, камо ли едно след друго...че махай, че слагай следващи, че после от върни предното, че всичко наведнъж накрая. Това са глупости.
25.11.2023 15:15
3
Потребител#326652
Потребител#326652
Супер рецепта
18.02.2023 18:59
1
Потребител#269466
Потребител#269466
Искам да попитам как трябва да се бърка всичко на сача при положение че е плитък. Никой не се замисля за това. Писна ми от измислени сайтове с рецепти като вашия.
24.01.2021 18:24
9
2
Покажи всички подкоментари
Yordan Borisov
Yordan Borisov
Това ми прилича на пържено с яйца, а не сач.
12.02.2019 23:01
10
1
Panayot Vlashev
Panayot Vlashev
Добра рецепта
05.02.2017 14:26
6
2