Миди и бяла риба с пащърнак

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
23/09/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате да заври вода в която има малко сол, добавяте рибата и мидите на ситно. така се варят около 10 минути, вадят се и се прецежда бульонът.

При бульона се прибавя картофът, цял и обелен, лукът цял и ряпата настъргана на едро. Корена от целината и пащърнака също настъргваме, всичко варим до омекване. Картофът се изважда и пасира и се връща в супата а лука се изхвърля.

Добавят се мидите и рибата и така супата се ваи още 5 минути, подправя се с счукан чесън, дафинов лист и черен пипер. Когато котлонът се изключи добавяме маслото.

Емайлирана тенджера за миди 24 см - 6.5 и 3 литра-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана тенджера за миди 24 см - 6.5 и 3 литра
35.00 лв.
26.95 лв.
Виж ››

Специална тенджера за миди, която ще ви помогне да завършите прекрасния летен ден с тези вкусотии на трапезата. Съберете близки и приятели, защото тенджерата позволява приготвяне на по-голямо количество миди.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар