Миди и бяла риба с пащърнак

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1492140615255
23/09/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо92
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате да заври вода в която има малко сол, добавяте рибата и мидите на ситно. така се варят около 10 минути, вадят се и се прецежда бульонът.

При бульона се прибавя картофът, цял и обелен, лукът цял и ряпата настъргана на едро. Корена от целината и пащърнака също настъргваме, всичко варим до омекване. Картофът се изважда и пасира и се връща в супата а лука се изхвърля.

Добавят се мидите и рибата и така супата се ваи още 5 минути, подправя се с счукан чесън, дафинов лист и черен пипер. Когато котлонът се изключи добавяме маслото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар