Чорба от свински кости със зеленчуци

29/09/2016
"Вкусна чорба, която сгрява душата "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 456
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинските кости и ги сварете в тенджера под налягане, докато месото започне лесно да се отделя от костта.

Отстранете костите и сложете месото в подходяща тенджера. Почистете моркова и лука и ги нарежете на малки кубчета.

Обелете и картофите, измийте ги и нарежете и тях на дребно.

Добавете зеленчуците към месото. Сипете олиото. Прецедете бульона и го сипете към останалите продукти.

Доварете чорбата, докато омекнат зеленчуците. Овкусете със сол и черен пипер.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар