Агнешки ребра с ориз, гъби и лапад

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
04/10/2016
"Вкусът на агнешкото месо отлично се съчетава с лапада и свежите зелени подправки "
Приготвяне35 мин.
Готвене40 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 986
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

Сварете ребрата в посолена вода. След това ги запечете във фурната, към тях добавете двата вида лук, моркова и чушката.

След като се позапържат, добавете гъбите, лапада и домата. Прибавете подправки по избор и ориза.

Налейте вода (около 600 мл) и оставете ястието във фурната на 200 градуса, около 40 минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз.

Тава за печене с мраморен ефект - незалепващо покритие
Приготвяй си тази рецепта в:
Тава за печене с мраморен ефект - незалепващо покритие
18.00 лв.
Виж ››

Модерна, практична и с незалепващо покритие - мечтаната универсална тава за всяка кухня

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ТЕОДОРА ИВАНОВА
Стана прекрасно и с коприва вместо лапад.
0
0
Ваня Георгиева
На агнешкото върви най-много пресен джоджен като подправка.
0
0
Илияна Димова
Да , слагам джоджен, черен пипер и червен пипер
0
0