Запечени джоланчета с кисело зеле

04/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваНовак1437138514565
"Наречете ни романтици, но връзката между свинските джолани и киселото зеле е повече от любовна "
Приготвяне25 мин.
Готвене85 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 278
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свински джолани - 2 бр
  • кисело зеле - 1/2 зелка (може консервирано 1 компотен буркан)
  • ориз - 1/2 ч.ч
  • червен пипер
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и слагате джоланите в дълбока тенджера да се запържат.

Ако зелето ви не е консервирано го режете на дребни кубчета и слагате при джоланите с една лъжица червен пипер.

Доливате с вода и оставяте да ври докато започне месото да се къса и зелето да е омекнало.

Прибавяте измития ориз и така оставяте да покъкри, след което изсипвате всичко в тава и запичате във фурната.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар