Манастирски гювеч със свинско

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
04/10/2016
"Един въпрос не ни дава мира - как така най-вкусните рецепти за гювеч са все в манастир измислени "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 679
  • Преглеждания за месеца304
  • Преглеждания за седмицата93
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки.

След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза и доматите. Налейте около 600 мл вода, виното и добавете подправките.

След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.

Поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар