Пилешки дробчета със зелена чушка

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
05/10/2016
"Свежо предложение за вечеря, на което не може да устоите, дори и току що да сте хапнали "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо547
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се почистват, измиват и поставят в тава с малко мазнина. Пекат се до готовност /около 15-20 минути/.

Отделно се запържва предварително почистения и нарязан лук в малко мазнина и след като омекне, се добавя захарта.

Отделно се запържват настъргани червени домати и зелени чушки.

Към вече готовите дробчета се добавят лукът, чушките и доматите.

Посолява се преди сервиране.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
цветослава киркова
Аз, винаги пържа първо лука, и след това добавям дробчетата, иначе са ми сухи.
0
0