Чийзкейк с ягоди и шоколадови бисквити

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
07/10/2016
"Има нещо магическо в комбинацията между шоколадови бисквити и ягоди, така ни се струва, докато похапваме от този чийзкейк "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 541
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете желатина в малко студена вода и оставете да набъбне.

Сложете бисквитите с маслото в блендер и смелете.

Вземете форма с падащо дъно и сложете бисквитените трохи, с ръка натиснете, така че да се получи бисквитена основа и лек борд около стените. Сложете в хладилника за 30 мин.

Разтворете набъбналия желатин на водна баня и охладете.

Сложете сметаната, крема сиренето и захарта в купа. Разбъркайте и внимателно добавете желатина.

Продуктите трябва да са със стайна температура и желатинът да не е много топъл, за да не се пресече сметаната.

Нарежете ягодите на ситно и ги добавете в купата, разбъркайте.

Извадете формата от хладилника и сипете млечната смес.

Сложете да се стяга в хладилника за минимум 6 часа.

Накрая покрийте чийзкейка със сладко от ягоди и декорирайте с цели пресни ягодки.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар