Свинско задушено в гювеч

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
07/10/2016
"Всеки заслужава да опита поне веднъж пред живота си тази манджа, а ценителите - по два пъти "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 887
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете в малко мазнина. Прехвърлете го в гювеча.

Нарежете лука и моркова на едро. Сложете и тях в гювеча. Прибавете едро нарязаните гъби и размитото във вода пюре и брашно.

Налейте още вода (да покрие зеленчуците), прибавете виното и подправките. Разбъркайте добре и захлупете гювеча.

Печете на 180 градуса около 1 час и 30 минути.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар