Аламинут рагу с наденица и гъби

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф43810643724
09/10/2016
"Колбас, зеленчук и ароматен мек сос- вкусно ястие, с което ще заситите глада си"
Приготвяне2 мин.
Готвене8 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 491
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нарязва на колелца или на малки полумесеци. Гъбите се измиват и ако са по-едри се режат, а ако са малки може да ги използвате и цели. Мазнината се сипва в тиган и когато се сгорещи слагате гъбите и наденицата.

Пържат се около 3-4 минути, през които трябва да ги разбърквате, за да не залепнат по дъното. След това се добавят млякото (може и готварска сметана) и топеното сирене.

Продължавате да бъркате докато соса се сгъсти, което след става след още 3-4 минути. Около 2 минути преди да махнете тигана от котлона, прибавете нарязаните на ситно зелени перца лук и магданоз, както и солта и черния пипер.

Сложете толкова подправки, колкото вие самите обичате. Поднася се докато е още топло, защото ароматът е неустоим.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар