Начин на приготвяне
Нарежете месото на кубчета, а суджука - на колелца. Подредете ги в намаслена тава и ги запечете във фурната. След това прибавете нарязаните на ивички моркови, лука на едро.
Добавете гъбите, граха и царевицата. Разбъркайте добре, ако е необходимо, добавете малко олио и върнете във фурната.
Покрийте с фолио и гответе ястието до омекване на зеленчуците. Към края махнете фолиото и допечете. Извадете ястието от фурната и изсипете в подходяща чиния.
Поръсете обилно с настърган кашкавал и сервирайте.
Тъй като все още нямам сач, пък много обичам ястия, приготвени по този начин, реших да го направя във фурната.
Получи се също толкова вкусно, колкото и приготвено на сач.
Фалшивият сач със свинско и зеленчуци е готов.