Свинско филе с гриловани тиквички

12/10/2016
"Има ли гладни? Вижте какво ви предлагаме!"
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо717
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се нарязва на парчета. Всяко се поръсва със сол, черен пипер, олио и чубрица.

Тиквичките се нарязват с белачка за картофи на ленти и се овкусяват. Загрява се скарата, намазва се с мазнина и печем месото от двете страни до зачервяване.

След него върху омазнената скара се поставят тиквичките. Печем, докато се отбележат ленти от скарата.

Поднасяме свинското филе с гарнитура от гриловани тиквички и резен лимон. Уникално вкусно с филии препечен хляб.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар