Задушено кисело зеле

14/10/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43810643724
"Тайната на ароматното кисело зеле е скрита в свинската мас, от нас да го знаете "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо848
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1.5 кг
  • свинска мас - 150 г
  • брашно - 50 г препечено
  • червен пипер - 5 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето нарязвате на ситно и го намачквате добре. Поставяте го заедно с маста и червения пипер в тенджера и задушавате на средно силен огън, докато остане на мазнина. Разбърквате с брашното, изсипвате в тавичка и допичате още няколко минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар