Задушено кисело зеле

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
979
5
14/10/2016
"Тайната на ароматното кисело зеле е скрита в свинската мас, от нас да го знаете "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 885
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1.5 кг
  • свинска мас - 150 г
  • брашно - 50 г препечено
  • червен пипер - 5 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето нарязвате на ситно и го намачквате добре.

Поставяте го заедно с маста и червения пипер в тенджера и задушавате на средно силен огън, докато остане на мазнина.

Разбърквате с брашното, изсипвате в тавичка и допичате още няколко минути задушеното кисело зеле.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар