Домашно пиле по градинарски

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1412
1545
5
07/01/2020
"Крехко пилешко месце с най-вкусните и свежи зеленчуци от градината "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 846
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции и сложете в тенджера да се запържи леко, след което сипете нарязания лук и моркови. Пържете, докато лукът порозовее.

Добавете граха, аз използвам домашен замразен грах, тиквичките нарязани на кубчета (ако нямате пресни може и замразени на кубчета) и червената чушка, нарязана на едри парчета.

Поръсете с червен пипер и долейте вода. Варете яхнията на слаб огън, когато грахът започне да омеква, добавете и доматите, които са или настъргани или на парченца.

Така варите, докато месото се свари, поръсете Домашното пиле по градинарски с чубрица и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар