Начин на приготвяне
Вземете корите и всяка една сгънете на хармоника (плисе). Подредете ги изправени в намаслена тава. Изпечете ги на 200 градуса, около 10-15 минути или докато се зачервят.
Извадете ги от фурната и ги залейте с разтопеното масло. Пригответе крема, като разбиете жълтъците със захарта и млякото. Сложете ги на котлона да кипнат.
При непрекъснато бъркане добавете брашното и ванилиите. Бъркайте енергично, докато кремът се сгъсти.
Свалете крема от котлона и още горещ, го изсипете върху охладените кори. Оставете да изстине, а през това време, разбийте белтъците със захарта на пухкав сняг.
След като кремът вече е охладен, изсипете белтъчната смес и я разпределете равномерно.
Оставете сладкиша да престои за една нощ в хладилника.
При поднасяне поръсете плисирания сладкиш с какао.