Свински пържоли натюр

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1484140115175
28/10/2016
"Уникално мезе за вино през студените зимни нощи!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 526
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг (плешка)
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен пипер.

Загрейте олио в тефлонов тиган и на слаб котлон сложете да пържите пържолите. Когато се зачервят от едната страна, обърнете от другата.

Поднесете с гарнитура от зелена салата или картофена с червен лук. Много подходяща рецепта за мезе за бира или вино.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар