Начин на приготвяне
Нарежете дреболиите на кубчета, а агнешкото накъсайте на парчета.
В тиган налейте олио и запържете нарязания лук. Добавете гъбите и след няколко минути ориза. След като стане прозрачен, добавете пресния лук, дреболиите и месото.
Налейте около 3 ч.ч. вода и прибавете подправките. Оставете малко да поври, а след това изсипете в тавичка за печене. Сложете във фурната на 200 градуса за около 15-20 минути.
След като оризът почти поеме водата, залейте ястието с разбитите яйца, мляко, брашно и щипка сол.
Върнете обратно във фурната за десетина минути.
Извадете, оставете малко да се охлади и сервирайте дроб сармата с лъжица кисело мляко.
Опитайте моята дроб сарма с агнешко месо, ще ви хареса.