Картофи Карбонара

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
446
1k
1k
1k
5
Картофи Карбонара
Снимка: Monika Ivanova
1 / 6
24/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви50 мин.
Общо60 мин.
"Всички питаха как обикновени картофки са станали толкова вкусни...казах им и чак не повярваха колко лесно се прави"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят и се режат на кръгчета. Редят се в тава заедно с нарязаната на дребно шунка.

Поливат се с олиото и малко вода. Слагате фолио и печете на 200 градуса около 40 минути.

През това време разбийте прахчето от фикса за сос Карбонара заедно с млякото и когато махнете фолиото от тавата, залейте картофите.

Връщате отново във фурната за 5 минути, след което изваждате и поръсвате с настърган кашкавал.

Връщате огретена отново във фурната, докато кашкавалът се запече.

Картофите Карбонара са по рецепта на Теодора Титова

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: